Accommodatie

We bieden een centraal verwarmde tweepersoonskamer met een eigen badkamer en een eigen keuken / eethoek. Deze is beschikbaar voor nachtelijke verhuur en bevindt zich in de winkelstraat van het dorp Zaventem, waar overdag winkels, nachtwinkels, bars, restaurants en verschillende banken met geldautomaten te vinden zijn. Er zijn twee supermarkten, een wekelijkse markt, een wasserette en vele andere winkels in de buurt.

Trein- en busdiensten zijn ook vlakbij en bieden directe verbindingen naar de internationale luchthaven van Brussel, het stadscentrum van Brussel en Leuven. Zaventem is ook bereikbaar via de snelweg naar de luchthaven en is dus gemakkelijk over de weg te vinden.

De accommodatie heeft een eigen ingang en bevindt zich op de eerste verdieping via een trap.

De ruimte is geregistreerd bij Tourism Flanders als 'kamergebonden accommodatie (kamergerelateerd lodgies)' en voldoet aan de veiligheids- en kwaliteitsnormen die zijn voorgeschreven door het regeringsdecreet van 10/3/17, 5/2/16 en 10 / 08/07. Dit vereist periodieke inspecties van gas, elektriciteit, brandveiligheid en uitlaatgassen.

De kamerprijs is 55 euro / nacht.

Reserveringen

Stuur een e-mail naar sales@kaew.be met uw datums om te boeken.