Address

Stationsstraat 85

1930 Zaventem

Tel: 027.268.759

email: sales@kaew.be

Kaew Thai BVBA

Openbaar vervoer

  • sncb.be

Het treinstation ligt op 5 minuten lopen van onze accommodatie en bevindt zich aan het einde van onze straat. Bij het plannen van uitstapjes staat het station bekend als Zaventem Dorp (dorp). Brussels International Airport bevindt zich ook in Zaventem en dit kan voor veel verwarring zorgen. Veel van de treinen naar het vliegveld stoppen niet in Zaventem Village en Zaventem wordt vaak gebruikt om naar het vliegveldstation te verwijzen. Bij het kopen van kaartjes brengt het treinstation van de luchthaven extra kosten met zich mee.

Bussen bestaan ​​ook met Kirkplein of Station Zaventem [De Lijn] als de dichtstbijzijnde haltes.

Stedelijke toegangsverordeningen voor voertuigen

Wanneer Europa reist, b.v. België, lage emissievoorschriften vereisen uw aandacht. De bovenstaande website zou u moeten helpen.

Parkeren in Zaventem

WAARSCHUWING Deze informatie is alleen bedoeld als leidraad. Het is mijn persoonlijk begrip en kan verouderd raken. Vergeet alsjeblieft niet dat je verantwoordelijk bent voor je eigen parkeerbeslissingen en je moet deze baseren op de officiële informatie.

Blauwe zones

Parkeren in Zaventem vereist de weergave van een blauwe klok die u op het dashboard van uw auto plaatst om aan te geven hoe laat u aankomt. De huidige uitzonderingen hierop zijn

  • De parkeerplaats op het Kirkplein is een Pay and Display
  • Kliene Daalstraat als je Zaventem verlaat en zo de blauwe parkeerzones verlaat. Het is 5 minuten lopen naar onze accommodatie vanaf dit momenteel onbeperkte parkeerterrein.

Het blauwe zone-bord toont u de openingstijden en hoe lang u kunt parkeren. Als u aankomt buiten de gecontroleerde tijd, d.w.z. na 20:00 uur, stel dan uw aankomsttijd in op het uur dat de controle wordt hervat, dat wil zeggen 7 uur in het voorbeeld. Dit geeft je twee uur parkeren van 07: 00-9: 00 wanneer de beperking wordt hervat. Echter, buiten de Stationsstraat, bieden veel van de wegen momenteel een verblijf van 11 uur, waardoor uw verblijf kan worden verlengd tot 18:00 uur van de volgende dag van beperking.

Kirkplain Parking

Kirkplein is de gemakkelijkste parkeerplaats om te vinden omdat het naast de hoofdweg door het dorp ligt. Het is ook slechts 2 minuten lopen van ons eigendom. Bij de ingangen zijn er borden om het volgende te informeren:

  • Een zoneteken om u te informeren dat de parkeerplaats op maandag (maandag) tussen 5:00 en 14:00 uur gesloten is om te parkeren. Dit komt door een maandagmarkt. Net onder de kennisgeving van de Maandag kunnen extra datums en tijden worden geschreven waarop de parkeerplaats niet meer beschikbaar is. In het voorbeeld was dit op 9/9/18. Als uw voertuig op een van deze momenten is geparkeerd, wordt het gesleept en wilt u dat niet.
  • Een 'P-Ticket'-bord om u te informeren wanneer u een parkeerkaart moet kopen. De foto laat ons zien dat parkeren in het weekend gratis is. Controleer het bord wanneer je aankomt om dit te bevestigen.

De volgende afbeelding is van het elektronische display van de betaalmeters. Het toont u de kosten. Momenteel kunt u een kaartje nemen waarmee u de eerste 30 minuten gratis kunt parkeren.

Tijdelijke beperkingen langs de wegkant

België gebruikt tijdelijke borden om u te informeren wanneer het niet is toegestaan ​​om te parkeren in een gebied dat normaal gesproken in orde is. De plaat geeft de tijd en datum aan waarop deze beperking van kracht is. De pijl eronder geeft aan of het teken het begin / einde van de beperking markeert of niet. Wanneer de pijl in beide richtingen wijst, wordt u erop gewezen dat de beperking in beide richtingen van toepassing is voor die kant van de weg. Dit specifieke voorbeeld is een teken aan het einde van de beperking en daarom eindigt de beperking hier. Zoek de weg op voor het volgende bord om de omvang van de beperking te bepalen en om ervoor te zorgen dat u begrijpt aan welke kant u kunt parkeren. Zorg ervoor dat u niet weggesleept wordt.

Je auto verdwijnt

Als uw auto verdwijnt, is de kans groot dat deze is weggesleept. Je moet het plaatselijke politiebureau bezoeken en je kentekennummer nodig hebben. Zorg dat je het weet. Mogelijk moet u ook uw autodocumenten tonen. In België moeten deze altijd beschikbaar zijn en worden ze daarom vaak in de auto bewaard. Als uw auto is gesleept, weet ik niet zeker hoe u deze moet ophalen. Uw auto wordt niet naar het politiebureau gesleept, maar naar een locatie die door het sleepbedrijf wordt beheerd. Dit kan op enige afstand zijn en je hebt geen auto meer.