Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
nl:dining [2019/02/19 15:24]
127.0.0.1 external edit
nl:dining [2019/09/08 13:40] (current)
mike [Vingervoedsel / Voorgerechten]
Line 14: Line 14:
 Traditionele Thaise hapjes die vaak als maaltijd met plakkerige rijst worden gegeten. Werkt ook goed als starter. Traditionele Thaise hapjes die vaak als maaltijd met plakkerige rijst worden gegeten. Werkt ook goed als starter.
 ^Id^Naam^Beschrijving^Kosten^ ^Id^Naam^Beschrijving^Kosten^
-^1|**Sai Groog Isan** ​ |Zelfgemaakte Thaise zure worst met knoflook. Sterke smaak.|7,00| +^1|**Sai Groog Isan** ​ |Zelfgemaakte Thaise zure worst met knoflook. Sterke smaak.|8,00| 
-^2|**Gai Tod**  |Gebakken krokante kip, gemarineerd in een kruidensaus|7,00| +^2|**Gai Tod**  |Gebakken krokante kip, gemarineerd in een kruidensaus|8,00| 
-^3|**Moo/​Nue Dao Daew** ​ |Gebakken, gemarineerd,​ gedroogd rundsvlees of varkensvlees geserveerd met nam jim jiew.|7,00| +^3|**Moo/​Nue Dao Daew** ​ |Gebakken, gemarineerd,​ gedroogd rundsvlees of varkensvlees geserveerd met nam jim jiew.|8,00| 
-^4|**Sai Oua**  |Zelfgemaakte varkensworst in gemarineerde Thaise kruiden|7,00|+^4|**Sai Oua**  |Zelfgemaakte varkensworst in gemarineerde Thaise kruiden|8,00|
 ^5|**Kao Suay** ​ |Kleefrijst.|3,​00| ^5|**Kao Suay** ​ |Kleefrijst.|3,​00|
 ====Saté==== ====Saté====